Etusivu
Sukusivusto Sukusivusto

 

 > DVD-tallenteet

 > Kuvagalleriat

 > Sukuseura

 > Etusivu  > Historiaa  > In English  > Sukukirja  > Sukututkimus  > Suojarvi-tietoutta  > Yleisinfo ja palaute + - Tulosta sivu
 
   
   

 -Vuodelle 2017    [ylös] 
 

Nettisivu päivitetty 29.11.2017

Kesän 2018 Suojärven matkan suunnitelmaa on valmisteltu seuraavasti:
Lähtö pe 29.6. aamuvarhaisella Kuopiosta Matkaykkösten (ent. Veijalainen) kyydissä. Menomatkalla tutustumme Ruskealan marmorilouhokseen ja yövymme Sortavalassa. Lauantaina siirrymme Suojärvelle. Tarkoitus on viettää sunnuntaina saunapäivää Säämäjärven rannoilla, mutta tämä varmistuu myöhemmin. Maantaina 2.7. suuntaamme takaisin kotiin.
Muistolaattamme Jehkilässä ollut säiden armoilla yli 10 vuotta, joten kirjaimet alkavat näkyä huonosti. Käymme huoltamassa sen.

Lisätietoja matkasta tulee myöhemmin tälle sivulle, joten poikkea silloin tällöin katsomassa.

Tässä vielä linkit kesän 2016 sukujuhlien kuvagallerioihin:

Sukujuhla 2016 kuvagalleria 1.
Sukujuhla 2016 kuvagalleria 2.

Sukukirjaa voi vielä tilata sähköpostitse jarmo.levy@gmail.com hintaan 40 eur + postitus.

 Karjalan matka 2014    [ylös] 
 

Teimme 27-30.6.2014 aivan upean Suojärven matkan kuudentoista levyläisen voimalla. Yövyimme ensimmäisen yön tutustuen vanhaan Sortavalaan ja sen puukaupunkiin.
Seuraavana päivänä luotsasi kuljettajamme Jukka bussimme Suojärvelle kiertämällä taitavasti aika monen kuopan. Niitä oli sade oli aiheuttanut tiehen vähän turhankin paljon.

Pysähdyimme Kollaalla tarkastamaan muistokiven ja jatkoimme Suojärven kartonkitehtaalle, jossa meillä oli valmiina odottamassa lounas. Sitten olikin aika majoittautua Tamaran hotelliin Zojan ja Valerin opastuksella.

Välittömästi majoittautumisen jälkeen suuntasimme Veskelykseen saunaan ja syömään. Siellä meille esiintyi paikallinen vahvistettu naiskvartetti esittäen hienosti vahoja karjalaisia lauluja alkuperäisellä Karjalan murteella.

Seuraavana aamuna aloitimme Jehkilän kotiseutumatkamme käymällä ensin Suojärven uudessa kirkossa. Se oli todella vaikuttava ja upeasti tehty. Katsokaa vaikka galleriasta 14 ja 15, niin uskotte.

Jehkilässä nostimme suvun maljan tilan nr. 14 muistolaatalla ja hajaannuimme sitten eri puolille Jehkilää. Kävimme tutkimassa Antti Levyn asuinpaikkaa, Erkki Levyn syntymäpaikkaa sekä Feudor ja Kliimoi Levyn talojen kivijalkoja.

Saimme myös dokumentoitua Kuikkaniemen puolelta Sergei Levyn tilan maat.

Säät suosivat meitä koko matkan ajan niin,että aurinko paistoi aina ulkona ollessamme. Tamaran hotelli tarjosi meille viihtyisän ympäristön illan keskusteluille, joista vastentahtoisesti luovuimme vasta aamun kajastaessa.

 Kuikkaniemi    [ylös] 
 

Kuikkaniemen panoraama


Klikkaa tästä pikkukuvasta iso kuva näkyviin.

Mikko Levyn auto
 Suvun esittely    [ylös] 
 

Tervetuloa Levyjen sukuseura ry:n -nettisivuille

Näiden sivujen tarkoituksena on toimia ympäri Suomea ja maapalloa asuvien levyläisten yhdistäjänä ja tiedotuskanavana. Pistäydy näille sivuille usein ja tutustu viereisen valikkopalkin Tiedotteet-sivun sisältöön. Siellä ovat viimeisimmät asiat.
Kerro myös sukulasillesi tästä tiedotuskanavasta.
Näille sivuille kootaan myös suvun historiaan, sukututkimukseen ja sukutapahtumiin liittyvää aineistoa.

Sivun kuva vaihtuu kun päivität sivun klikkaamalla päivityspainiketta F5.
On aika taas maksaa sukuseuran jäsenmaksu 15 eur. tälle vuodelle. Jäsenmaksulla tuetaan sukukirjan toimittamista, sukujuhlien toteuttamista, juoksevien yhdistysasioiden hoitoa ja Suojärvelle tehtäviä kotiseutumatkoja.
Sukuseuran jäsenenä olet oikeutettu näihin etuihin ja alennuksiin.
Suoritathan maksun osaltasi tilille:
Levyjen sukuseura, FI75 5221 0520 0452 06
Pankkiviite: 53303. Kiitos.

Sukujuhla ja sukukokous Helsingissä 29.6.2013.

Sukujuhlaan osallistui yli neljäkymmentä sukumme jäsentä. Juhlijat pääsivä nauttimaan hienoista järjestelyistä ja erinomaisesta ruuasta. Juhlan yhteydessä näimme puhuttelevia ilmavalokuvia ja maavoimien ottamia SA-kuvia Jehkilästä ajalta 1925-1940. Sukuseuramme on nyt rekisteröity yhdistysrekisteriin. Sukukokous valitsi hallituksen ja toimihenkilöt seuraavalle kolmivuotisjaksolle. Toimihekilöluettelo löytyy Sukuseura-valikosta vasemmalta.

Ilmoitathan sukuselvitykseen suvun uudet jäsenet Jarmolle. Kiitos.
Marja Nybergin arkistosta löytyi tämä lehtileike, jossa Mikko Levy on lähdössä autoajelulle. Erkki Mikonpoika Levy muistaa kyseisen auton ja kertoo, ettei Mikko osannut käyttää peruutusvaihdetta, vaan kävi ajamassa ison lenkin, saadakseen auton käännettyä. Autossa oli puulattia, jonka raoista kesällä pöly tuli autoon sisälle.
Klikkaa tästä pikkukuvasta iso kuva näkyviin.

Mikko Levyn auto
Ilmeisesti kyseessä on sama auto, joka Suojärvi-kirjassa olevassa kuvassa on ensimmäisen auton takana.

Autot

Webmaster: jarmo.levy(at)gmail.com Jarmo Levy, Jyväskylä