Historiaa
Sukujuhlat 2008
Sukusivusto Sukusivusto

 

 > Sukujuhlat 2001

 > Sukujuhlat 2005

 > Matka2006

 > Sukujuhlat 2008

 > Sukujuhlat 2011

 > Sukujuhlat 2013

 > Etusivu  > Historiaa  > In English  > Sukukirja  > Sukututkimus  > Suojarvi-tietoutta  > Yleisinfo ja palaute + - Tulosta sivu
 
 Sukujuhla 2008  

Sukujuhla Nurmeksessa 2008

Taas on vietetty juhlahetki... Yli 70 levyläistä oli kokoontunut heinäkuun 5 pv. Nurmeksen Bombaan juhlimaan kolmatta sukujuhlaa. Arvokas ohjelma koostui mm. ikoninäyttelystä, jossa oli Kirsti Kohon ja Seija Karhun maalaamia ikoneja. Isä Andrei siunasi myös ikonit. Paavo Harakka kertoi suojärveläisten sodan jälkeisestä asuttamisesta, josta selvisi, miksi saman kylän asukkaita asuu vielä nykyäänkin paljolti samalla paikkakunnalla. Myös monia nuoria oli juhlassa mukana. Heitä ja meitä vanhempiakin ilahdutti Karjalan kielinen naiskvartetti "Tiähtisilmäd".

Bomban pitopöytä notkui karjalaisia ruokia ja iltasaunan jälkeen oli vuorossa tanssit Bombassa. Pagisimme yhteisistä asioista yömyöhään.
Sukujuhlan DVD-video on nyt saatavissa. Videon pituus on tunti 20 minuuttia ja se sisältää kaikki pääjuhlan tapahtumat. Voit tilata DVD:n sähköpostitse jarmo.levy at dovitra.fi ja maksamalla 38:- euroa suvun tilille 522105-245206 Levyn suku. Kartutat samalla suvun tiliä seuraavia tapahtumia varten.

Myös aikaisempia DVD-taltiointeja on saatavana. Katso etusivun DVD-valikosta lisätietoja.

Juhlien kuvasatoa on tss galleriassa.

Kiitos kaikille esiintyjille, osallistujille ja järjestelytoimikunnalle.

Family Summit at 5.-6. July 2008 at Bomba, Nurmes
This summit was the third one in a row. We had great Karelian program and, of course, Karelian food with lots of chat with other relatives. We were over 70 participants enjoyning high quality program, ikon exhibition, singing in Karelian language, dancing and sauna. Thanks to all performers and participants.