Suojarvi-tietoutta
Sukusivusto Sukusivusto

 

 > Nyky Suojarvi

 > Etusivu  > Historiaa  > In English  > Sukukirja  > Sukututkimus  > Suojarvi-tietoutta  > Yleisinfo ja palaute + - Tulosta sivu
 
 Suojärvi  
 

Tässä hieman Suojärvi -tietoutta.

Suojärven taiteilijoita
Eräs Suojärven tuotteliaita kuvataiteilijoita on Leonid Vlinilovits. Hänen ateljeensa on Suojoella. Tässä galleriassa on kuvia hänen öljyväritöistään. Käykää vilkaisemassa.
Leonid Vlinilovits on siirtynyt viime aikoina maalaustaiteesta enemmän puureliefeihin. Näitä reliefejä näet
Suurin osa gallerioiden kuvista on otettu näyttelystä Petroskoissa.

Nuorisokulttuuri.
Koulupäivän jälkeen Suojärvellä on mahdollista saada jatkokoulutusta eri aloilla. Tämän sivun kuvat ja videot ovat jatkokoulutusjärjestelmän 90-vuotisjuhlan harjoituksista. Laulu- ja tanssikulttuuri, kansallinen historiatutkimus sekä liikunta ovat jatkokoulutuksen suosituimpia aloja. Esimerkiksi tanssi- ja lauluryhmät osallistuvat menestyksellisesti kansallisiin kilpailuihin Sotsissa. Kiitoksia Suojärven piirin ja kaupungin johdolle, sekä koululaitosten ja yritysten edustajille saamastamme ystävällisestä vastaanotosta ja runsaasta informaatiosta. Erityiskiitokset Zoja Parfentjevalle järjestelyistä ja tulkkauksesta.

Majoitusmahdollisuudet Suojärvellä
Suojärvellä on mahdollista majoittua esimerkiksi seuraavasti: -Yksityismajoitus perheissä. Taloissa on rajoitetut mukavuudet, mutta sauna löytyy.-Perhehotelli "Tamara". Mukava majoitustila Suvilahden keskustan lähellä.
Hotelli "Karelia" on Suvilahden keskustassa sijaiteseva isohko hotelli. Omistajana nykyään Tolvajärven matkailuyhtiö. Osa huoneista täysin peruskorjattu. Varauksia voi tehdä vain suoraan hotellista tai Zojalta. Email zoja.parfentjeva at mail.ru.

Lisää Karjala-aiheisia sivustoja
Kauniita kuvia Laatokasta