Yleisinfo ja palaute
Sukusivusto Sukusivusto

 

 > Etusivu  > Historiaa  > In English  > Sukukirja  > Sukututkimus  > Suojarvi-tietoutta  > Yleisinfo ja palaute + - Tulosta sivu
 
 info  
 

Levyjen suku on peräisin Karjalaan jääneeltä Suojärveltä. Suvun hallussa ovat olleet sellaiset tilat kuin Jehkilä ja Muttuli Leppäniemen kylässä sekä Kiviaho Kuikkaniemen kylässä. Näiden maatilojen tietoja löytyy maakirjoista. Sukuhaaroja on muitakin, mutta niiden osalta on tiedossa vain henkilötiedot.

Suvun videoita YouTubessa

Levyjen sukutietoa on kerätty normaalein sukututkimuksen keinoin jo kymmeniä vuosia. Nimiä, syntymäaikoja ja suvun vaiheita on taltioitu valokuvin, videoille sekä sukupuutaltioinnein kirjalliseen muotoon ja tietokoneelle. Eri paikoissa ja tallennusmedioilla olevien dokumenttien ja valokuvien selaaminen ja katselu on työlästä, eikä kokonaiskuvan luominen suvun menneisyydestä hajallaan olevista tiedoista ole ollut uusille sukupolville helppoa.
Menneitä-sivulta löydät valokuvagallerioiden lisäksi YouTube-videolinkkejä, joita on kuvattu menneiden vuosien aikana.

Jehkilän Levyjen historiaa on taltioitu useiden DVD:n verran. Ensimmäisellä levyllä on matkavideo Suojärvelle vuodelta 2000 sekä seuraavana vuonna pidetyiltä sukujuhlilta, joilla oli mukana lähes sata henkeä. Lisäksi DVD:ltä löytyy Suojärven maanomistusoloista kertovaa tietoa höystettynä vanhoin valokuvin. Toisella DVD:llä on vuoden 2005 sukujuhlien tapahtumat. Kolmas DVD on matkakertomus vuoden 2006 Suojärven matkasta ja muistolaatan asentamisesta. Neljäs DVD on vuoden 2008 sukujuhlista. Lisäksi Suojärven kaupungista on taltioitu sekä kultturitapahtumia, että paikallisten henkilöiden, piirijohtajan, kaupunginjohtajan ja muiden vaikuttajien haastatteluja (2008). Toistaiseksi aineistosta on koostettu nuorison kulttuuritapahtuma, jolla nähdään paikallisen taidekoulun oppilaiden esityksiä. Erittäin korkeatasoiset esitykset on myös saatavana DVD:llä.

Levyjen sukuseura ry:n sähköpostiosoite on levyjensuku(at)gmail.com

Voit laittaa meille palautetta, kyselyjä ja lisätietoja. Eritysesti haluaisimme täydentää sähköpostiosoitteistoamme. Ellet ole saanut joulukirjettä sähköpostiisi, niin toimita osoitteesi yhdistykselle.