Kategoriat
Tapahtumia

Tulevia tapahtumia

Tervetuloa sukujuhlaamme 13.8.2022 Tampereelle hotelli Rosendahliin.

Tulkaahan kaikki levyläiset juhlimaan Tampereelle kesällä 2022. Kolme vuotta on kulunut edellisestä juhlasta, joten nyt on aika taas kokoontua. Varatkaahan elokuun 13. pv. lauantai kalentereihinne jo nyt tälle juhlalle. Erityisesti toivomme nuorta polvea mukaan. Juhlan ohjelma olisi seuraava:

Lauantai aloitetaan lounaan merkeissä hotellilla n. klo 11.30. Tämän jälkeen noin klo 13.00 sukuseura järjestää kuljetuksen Särkänniemeen meneville, Finlaysonin alueelle meneville ja Nokia-areenalle meneville. Tarkoitus on, että sukuseura osallistuu Särkänniemeen menijöiden rannekekustannuksiin. Finlaysonin alueella on paljon näkemistä ja Nokia-Areenalla on tiedossa yllätys. Myös paluu hotellille järjestetään.

Iltapäivän lopuksi pidämme sukuseuran sääntömääräisen kokouksen, jonka yhteydessä on keskinäistä rupattelua ja tietoisku suvun historiasta.

Voitte tulla Tampereelle myös junalla. Sukuseura järjestää kuljetuksen asemalta hotellille.

Toivottavasti saamme juhlaamme osallistujia kuten “vanhaan aikaan ” konsanaan. Tälle palstalle tulee täydennyksiä myöhemmin. Sukuseura on varannut majoituskiintiön hotellista. Kevään kuluessa pyydämme alustavia osallistumistietoja hotellia varten. Tiedot tulevat teille myös sähköpostissa. Järjestelyistä voitte ottaa yhteyttä sähköpostilla jarmolevy@gmail.com.

Runsasta osanottoa toivoo: Levyjen sukuseuran hallitus.